Qui som?

Som un grup de persones,  de moment 11, que formem part d'un grup encara més gran, promotor del Projecte Educatiu de Ciutat -PEC-, endegat per l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat. Ja fa un any que ens reunim. En aquest any hem anat creixent en número el que fa que creixem en aportacions. No hi ha res com el treball en equip! Som veins i veïnes i/o professionals que treballem a la ciutat. Els nostres objectius són els mateixos: fer d'Esplugues una ciutat acollidora i coneguda per als seus ciutadans.

Grans i petits, escoles o altres centres formatius, llars d'avis, esplais, biblioteques, associacions i entitats, ... tothom i tots estan convidats a "retratar" i "escampar" Esplugues. Cal visibilitzar els valors que té el Municipi, que té la seva gent. Hem pensat que una de les maneres d'aconseguir-ho és realitzant petits vídeos. Però.... no els realitzem nosaltres, no! L'estratègia del PEC és que els facin persones o grups que vulguin participar en la creació de xarxa comunitària. Nosaltres ajudarem en tot el que calgui, però sabem que la creativitat de les persones és un recurs existent i que segurament no caldrà.

Amb l'esforç de tots junts podem fer que la gent se senti arrelada allà on viu, que se l'estimi encara més. Pensem que és una bona manera d'estimular la convivència i el coneixement entre persones i amb espais. Considerem que cal facilitar el contacte i coneixement intergeneracional i intercultural i que cal saber què es fa a la nostra ciutat. Vàrem pensar que a través de la imatge ho podem aconseguir i que el procés de realització és la part més important.

Es per tot això que, pensant pensant, varem lligar la paraula Esplugues a una sèrie de conceptes que són representatius de valors:

E- Educativa
S- Social
P- Plural
L- Lúdica
U- Universal
G- Genuïna
U- Unida
E- Esportiva
S- Solidària

A sol.licitud de companys, varem afegir tres lletres més, doncs hi havia algun concepte que es considerava important i no hi apareix:

C- Cultural
A- Artística
T- Tecnològica
 
Ens varem posar un nom, com a grup vídeo i varem crear aquest blog. Ara som Esplugues.cat i acció ...
i et convidem a participar-hi!!!

Algunes persones del grup (anirem afegint fotografies) A la foto de grup: Mònica, Eva, Isabel, Jordi, Victòria, Montse

A sota tenim la Mònica, el Jordi, l'Eva i la Montse 

Falten: l'altra Montse, l'Esther i la Vanessa

 

1 comentari:

  1. Garbí TV. Grup de Vida Social de l'Escola Garbí Pere Vergés d'Esplugues.

    La nostra escoloa té 1000 alumnes i 100 professors, és privada concertada. Imparteix classes a Infantil, Primària, ESO i Batxillerat.
    Nosaltres som un grup d'alumnes que col·laborem amb GTV, el nostre canal de TV. Publiquem els nostres vídeos en la web: www.escolagarbi.cat
    L'any passat vam participar en l'elaboració d'un vídeo per la Gent gran d'Esplugues ( https://vimeo.com/66080475 ) i aquest any ens faria molta il·lusió col·laborar en l'edició del vídeo del PEC.

    ResponElimina